Vernisáž výstavy 30 let památkové péče po pádu železné opony ZRUŠENA

V souvislosti s mimořádným opatřením a nařízením ministerstva zdravotnictví v souvislosti s šířením viru COVID-19 je VERNISÁŽ VÝSTAVY 30 LET PAMÁTKOVÉ PÉČE PO PÁDU ŽELEZNÉ OPONY, která se měla konat 11. 3. 2020 v Radniční výstavní síni, ZRUŠENA. Samotná výstava bude pro veřejnost zatím otevřena, je však nutné sledovat webové stránky města České Budějovice pro aktuální informace.

Vzhledem k mimořádným opatřením a nařízením ministerstva zdravotnictví v souvislosti šířením onemocnění COVID-19 zrušila generální ředitelka NPÚ do odvolání  veškeré plánované veřejné aktivity (vernisáže, konference, přednášky, akce na objektech – velikonoční programy, trhy aj., a to včetně jejich přípravy), s předběžným termínem do poloviny dubna 2020.

V této souvislosti je dnešní vernisáž výstavy 30 let památkové péče po pádu železné opony ZRUŠENA. Rada města České Budějovice zatím nevydala rozhodnutí o případném uzavření radniční výstavní síně, výstava tedy bude pro veřejnost otevřená v plánovaném termínu 12. března – 12. dubna 2020. Může se ovšem stát, že i toto se ještě změní. Aktuální informace jsou zveřejňovány na webových stránkách města České Budějovice.

Veškeré informace k výstavě 30 let památkové péče po pádu železné opony, včetně výstavních panelů ke stažení a souvisejících filmových dokumentů naleznete na webové stránce výstavy https://www.npu.cz/cs/uop-ceske-budejovice/vystavy/2019_30-let-PP.

Děkujeme za pochopení.