Návštěva mladé dámy - divadelní představení

Návštěva mladé dámy, divadelní představení. Foto: archiv MAREDIV

Zveme Vás na retro komedii Zdeňka Podskalského Návštěva mladé dámy!

  • Kdy: sobota 24. srpna 2019 ve 20 hodin
  • Kde: Dvůr U Ferusů - Národní památkový ústav, Senovážné nám. 6, České Budějovice
  • Pořadatel: Marešova divadelní společnost

Přijďte se pobavit i dojmout! Příjemná komedie na nekonečné a stále vděčné téma vztahů mezi muži a ženami vás možná překvapí, určitě potěší a stoprocentně rozesměje. Některé věci se zkrátka nemění. Nedivte se proto, když se při představení budete bavit na svůj vlastní účet. Návštěva mladé dámy vám dokáže, že mezi mužem a ženou nejde o život…nebo ano?

Muž a žena je odvěké, věčné a nevyčerpatelné téma na inspiraci. Divadelní komedie Návštěva mladé dámy, recitál o lásce, nabízí úsměvné pohledy do tohoto věčně napínavého soužití. Obrazy z partnerského soužití naplněné brilantním konverzačním dialogem mezi mužem a ženou rozehrávají témata jako je svádění, žárlivost, láska a svatba. Během jednoho představení bude odehráno několik příběhů, v nichž uvidíte například čekajícího bonvivána a jeho čipernou protihráčku. Také dojde k měření sil mezi mužem a ženou při náhodném setkání ve vypůjčeném bytě. Jeden z příběhů se zase ponese v intelektuálním tónu a také se dozvíte, zda je pravda, že teprve ve stáří člověk zmoudří.

Předprodej vstupenek: www.cbsystem.cz.

Plakát ke stažení.

Více na www.marediv.cz

Pozn. V případě nepříznivého počasí se představení přesouvá do Divadla U Kapličky, Husova 45, České Budějovice, začátek ve 20.30h.