Akce Naši sousedé na Kunětické hoře je odložena. O náhradním termínu vás budeme informovat

S politováním oznamujeme, že akci Naši sousedé, původně plánovanou na sobotu 15. 8. 2020, jsme byli nuceni odložit. O náhradním termínu uskutečnění akce vás budeme informovat.

Jeden stát neznamená jeden národ, a všichni se od sebe můžeme navzájem ledasčemu dobrému naučit. Tak by se dalo shrnout motto akce nazvané Naši sousedé, která proběhne na hradě Kunětická hora v sobotu 15. 8. od 17 do 22 hodin.  Výstava fotografií, hudební vystoupení, gastronomické pochoutky, autorská čtení, vyprávění - skrze tyto ochutnávky dostanete možnost seznámit se blíže s kulturou a tradicemi nejrůznějších národnostních menšin žijících v České republice. Pro děti organizátoři připravili několik originálních her.

Těšit se v sobotu můžete na přátelské představení kultur národnostních menšin žijících u nás, ale i na příjemnou atmosféru hradu Kunětická hora. Budete moci ochutnat výborné francouzské palačinky, poslechnout si zajímavou hudbu (vokální skupina Břízky), autorská čtení romských spisovatelů, prohlédnout si s přáteli fotografické výstavy (fotograf Milan Junek) a mnoho dalšího. Určitě se pobaví jak dospělí, tak i děti, pro které jsou připraveny nejrůznější hry. Jedná se o charitativní akci, kde získané peníze poslouží na zaplacení projektu a na další opravy hradu Kunětická hora.

Pokud byste se chtěli dozvědět více informací, sledujte webové stránky projektu www.nasisousede.eu. Pokud máte nějaký dotaz, neváhejte napsat organizátorům na emailovou adresu jakub.bata@nasisousede.eu.
Těšíme se na vás!

Akce bude probíhat na nádvoří hradu a v přízemí hradního paláce.