Vila Stiassni zve na Halloweenský víkend

Ve vile Stiassni se poslední říjnové dny ponesou v duchu oslav podzimu a Halloweenu. Z pestrého programu si jistě vybere každý. Na co se můžete těšit?

V sobotu 29. října zaplní prostor před lodžií dýně nejrůznějších barev a velikostí. Přijďte si tak s dětmi zkusit dlabání dýní či malování na kaštany a zároveň si užít další doprovodný program, v rámci kterého vás například zkušený florista naučí uvázat podzimní kytici nebo vytvořit dekoraci z tykve, podzimních plodů a květů a náš pan zahradník vás provede zahradou připravující se k zimnímu spánku.

Nedělní večer pak rozezní interiér vily komorní recitál v rámci dušičkového diptychu v podání Kataríny a Milana Paľových, který je součástí Diversního podzimu, který připravil soubor Ensemble Opera Diversa.

A celý program uzavře Divadlo historie v pohybu Exulis, které ve vilových kulisách odehraje představení pro ty, kteří se rádi bojí, ale ještě raději se smějí. Přímo na Halloween se tak s námi můžete přenést na tajemná blata a jít po stopách Psa baskervillského.